Sko / Shoes

We are working on getting the shoes for sale online - hopefully it will happen during 2018.

Please stay tuned on Instagram and Facebook.

---------------------------

Vi har valgt i en periode kun at sælge vores sko i butikken i København og til vores pop up events forskellige steder i Danmark (læs om pop up her). Men vi regner med at kunne sælge udvalgte modeller online inden længe. Hvis du følger med på Facebook eller Instagram skal vi selvfølgelig nok give besked om når vi får skoene online.
ÅBNINGSTIDER - Nansensgade 42, 1366 Kbh K.
TIRSDAG til FREDAG 12 - 18 og LØRDAG 11 - 16

Vi har 6 mdrs bytteret i butik/pop up.

Skoene er lavet på små uafhængige værksteder og vi har fokus på bæredygtighed for miljø og mennesker. Alle materialer er indkøbt lokalt i Dakar og udover waxprint stof bruger vi italiensk læder og andre overskuds materialer fra italienske skofabrikker. Vi er optaget af gode arbejdsforhold og betaler en ordentlig løn til skomagerne.

Vi har mange hundrede unikke sko og forskellige modeller. Du kan se og prøve hele vores kæmpe udvalg af waxprint sko, hvis du kommer til en af vores pop up butikker (læs mere HER) eller se og prøve en stor del af udvalget i vores butik i Nansensgade 42 i København.
Se den næste pop up butik her på facebook events (link) eller skriv dig op nederst til højre på denne side, så sender vi en mail når der er en pop up butik på trapperne.
sort hvid stribet skoguld skoafrikanske sko ida dakar
Sale

Unavailable

Sold Out