Sko / Shoes

Vi kommer snart med en online kollektion af vores sko!!

Please stay tuned on Instagram and Facebook.

---------------------------

Vi sælger normalt vores sko i butikken i København og til vores pop up events forskellige steder i Danmark (læs om pop up her).

Lige nu har butikken kun åbent for en kunde ad gangen, og kun efter aftale.
Ring gerne på 29841934 og hør nærmere, hvis du vil komme forbi og prøve sko. Så finder vi sammen et tidspunkt, og vi tager selvfølgelig alle forholdsregler.
Normalt er vores ÅBNINGSTIDER på Nansensgade 40, 1366 Kbh K.
TIRSDAG til FREDAG 12 - 18 og LØRDAG 11 - 16

Vi har 6 mdrs bytteret i butik/pop up.

Prisniveau for sko i butik: 500 kr - 850 kr - 950 kr - 1050 kr

Skoene er lavet på små uafhængige værksteder og vi har fokus på bæredygtighed for miljø og mennesker. Alle materialer er indkøbt lokalt i Dakar og udover waxprint stof bruger vi italiensk læder og andre overskuds materialer fra italienske skofabrikker. Vi er optaget af gode arbejdsforhold og betaler en ordentlig løn til skomagerne.

Vi har mange hundrede unikke sko og forskellige modeller. Du kan se og prøve hele vores kæmpe udvalg af waxprint sko, hvis du kommer til en af vores pop up butikker (læs mere HER) eller se og prøve en stor del af udvalget i vores butik i Nansensgade 40 i København.
Se den næste pop up butik her på facebook events (link) eller skriv dig op nederst til højre på denne side, så sender vi en mail når der er en pop up butik på trapperne.
Ida Dakar Butik Nansensgade