Om os

For English text click here

IDA DAKAR blev stiftet i januar 2016 af Ida Bergkvist Poulsen.
I et tæt samarbejde med Mamadou Konte, Søren Gregersen og et team af kreative folk, designer vi unikke håndlavede sko og accessories som produceres i Dakar - Senegal - Vestafrika, med ordentlig løn og gode arbejdsforhold for skomagere og skræddere.


Vi ønsker at skabe arbejde og nye muligheder for kreative unge i Senegal, ved at iværksætte og investere lokalt.

I designet mødes skandinavisk og vestafrikansk æstetik og bliver til unikke og vilde sko - se dem i vores butik på Nansensgade 42 (find butik og åbningstider - klik her).

Ida dakar team afrikanske kunstnere


STIFTER OG EJER
Ida er uddannet designer fra Danmarks Designskole med speciale i produktdesign og visuel kommunikation. Hun har en omfattende erfaring med kultur og handel i Vestafrika, hvor hun har rejst og arbejdet i perioder igennem 18 år. Idas primære opgaver i IDA DAKAR er design og markedsføring, samt kommunikation og logistik i forhold til produktionen i Dakar. Hun rejser til Dakar flere gange om året, for at følge produktionen - og arbejder tæt sammen med skomagere og skræddere for at sikre at kvaliteten altid er i orden.

 

 

KOMMERCIEL AGENT I DAKAR
Mamadou har mange års erfaring indenfor handel og kommunikation i Vestafrika. Han taler 6 sprog og har helt uvurderlige kompetencer indenfor social interaktion med stort set alle samfundslag og folkeslag. Mamadou står for kommunikation med skomagere og skræddere i Dakar når Ida er i Danmark, og sørger for at forhandle og indkøbe de rette materialer til produktionen. Han gennemgår også løbende arbejdsforholdene på værkstederne og tager sig sammen med Ida af forbedringer og tilpasninger i tæt dialog med skomagerne.

 
søren gregersen logistik manager for ida dakar
LOGISTIK MANAGER I DANMARK
Søren tager sig af alle praktiske udfordringer omkring lagerfaciliteter, opbevaring og transport - det er blandt andet ham der har opfundet et system der gør det muligt at rykke ud med 1000 par sko til IDA DAKAR pop up shop - og stille op i løbet af et par timer. Søren har mange års erfaring med byggeri og konstruktion i alle typer materialer, og han finder ofte ukonventionelle løsninger på de logistiske og praktiske udfordringer der opstår når man handler med sko i både store og små størrelser og med mange varianter af hver.

 

 

 

IDA DAKAR // NANSENSGADE 42 // DK-1366 KBH K DENMARK // TEL +45 29841934 // IDA@IDADAKAR.DK

Sale

Unavailable

Sold Out